Szerző: haszprus

2000. március 17. 18:13

BeOS 5 március 28-tól

A Be bejelentette, hogy a BeOS 5 Personal Edition operációs rendszere letölthető lesz a website-járól március 28-tól. Ez a verzió teljesen szabad lesz és semmiféle időkorlát, vagy megvásárlásra ösztönző üzenet nem lesz benne. A BeOS Pro Editionje röviddel a Personal Edition után érkezik, és disztribútorokon keresztül megvásárolható lesz Amerikában, majd rövidesen Európában és Ázsiában is.
A BeOS-t speciálissá teszi, hogy ingyen letölthető és Windowson belül futtatható a merevlemez újrapartícionálása nélkül.
"A BeOS Personal Edition ideális a kezdő felhasználóknak, éppúgy, mint a haladóbbaknak, akik érezni akarják egy fejlett operációs rendszer erejét."
A Pro Edition számos alkalmazással és service-szel lesz megspékelve azon felhasználók kedvéért, akik a BeOS minden előnyét és erőteljes video, valamint audio funkcióit ki akarják használni.

A felhasználóknak lehetőségük nyílik, hogy előregisztrálják magukat a BeOS website-on a letöltésre, és jelenleg már 100 000-en éltek ezzel. [news.hu, Free.Be.com, BetaNews]
a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.