Szerző: Koi Tamás

2013. november 8. 12:03

Elindult a Fuso korlátlan moziszolgáltatása

Egy héten belül két korlátlan streaming moziszolgáltatás is indult Magyarországon - a hét elején megjelent Telekomh MoziKlubot pénteken követte a teljesen szolgáltatófüggetlen Fuso Ecosystems havidíjas tékája.

A nagy nemzetközi over the top szolgáltatások (pl. Netflix) kelet-európai nyitása egyelőre még várat magára, a piaci rést kihasználva ugyanakkor egyre több helyi kezdeményezés próbálja megvetni a lábát itthon. A héten két szolgáltatást is startolt itthon, a hét közepén a Magyar Telekom MoziKlub nevű szolgáltatása vált elérhetővé, ma pedig a szolgáltatófüggetlen fuso Premium rajtolt el.

A fuso Premium a Telekom megoldásától több tekintetben is különbözik, illetve - egyelőre - lényegesen szabadabb tartalomelérést biztosít, mivel gyakorlatilag klasszikus over the top szolgáltatásként működik, mely mellé az internetkapcsolaton és a vevőberendezésen csak egy támogatott hardverre van szükség. A platform jelenleg Samsung, Sony, LG és Toshiba okostévéken, valamint iOS eszközökön érhető el, a filmkínálat az ezekre a készülékekre telepített alkalmazás segítségével tekinthető meg.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x)

Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

Az AWS céges kultúrájával frissít a Deutsche Telekom IT Solutions (x) Nagy belső változáson megy keresztül a közel 5000 magyarországi alkalmazottal rendelkező cég.

A Fuso Ecosystems a nagy stúdiók közül jelenleg a Disney-vel és a Miramaxszal, valamint Profour Films stúdiókkal kötött szerződést, ám rövidesen megérkeznek a Sony Pictures mozifilmjei és sorozatai is a korlátlan online tékába - mondta el a HWSW-nek Lázár Csaba, a Fuso Ecosystems elnöke. A kínálat folyamatosan, gyakorlatilag óráról órára változik, így az éppen aktuális filmválaszték-mennyiséget nehéz megítélni, a tékában azonban Lázár szerint rövidesen több ezer cím lesz egyszerre elérhető.

A korlátlan online videotéka 2990 forintos havi előfizetési díjért cserébe vehető igénybe, a december 31-ig előfizetők az első három hónapban féláron juthatnak a szolgáltatáshoz. A fuso Premium mellett továbbra is ingyenesen hozzáférhető a fuso Free szolgáltatás, mely videókat, zenéket, cikkeket és online rádiókat tesz elérhetővé okostévéken. A tartalomgyűjtő rendszer élő tévéműsorokat nem kínál.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

feketelista

9

Tovább bombázzák a Honort

2021. október 15. 13:33

Republikánus képviselők szerint a gyártót egyértelműen feketelistára kell tenni.

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 18. 00:48

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, októberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.