Szerző: Koi Tamás

2013. július 3. 11:47

Kérdezz az Opera vezetőitől!

A héten megjelent az Opera webböngésző legújabb verziója, mely korszakváltást jelent a fejlesztőcég történelmében. Most ti kérdezhetitek a vezetőket a tervekről, újdonságokról, illetve mindenről, ami az új verzióval kapcsolatos.

A héten megjelent a norvég Opera Software webböngészőjének legújabb, 15-ös verziója, mely korszakváltást hoz a cég történelmében, ez a változat ugyanis már Chromiumra épül, szemben a korábbi kiadások saját fejlesztésű motorjával. A most megjelent verzió további újdonságairól tegnap a HWSW is beszámolt, most pedig lehetőséget kaptunk arra, hogy az új verzió kulisszatitkairól, illetve a további tervekről kérdezzük a norvég cég illetékeseit.

02:05
 

Off The Wall with Opera Browser | BROWSER FOR COMPUTER | OPERA

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Úgy gondoltuk, hogy ezt a lehetőséget legalább részben átadjuk nektek, az Operát napi szinten használó olvasóknak, úgyhogy a hozzánk beérkező kérdéseiteket továbbítjuk Oslóba, a rájuk adott válaszokat pedig itt olvashatjátok majd a HWSW-n.

A kérdéseket ennek a cikknek a kommentjeibe várjuk 2013. július 4-én 12:00-ig. A hozzászólási lehetőség ezt követően is nyitva marad, a megjelölt időpont után beérkezett kérdések továbbítására azonban nincs lehetőség.

a címlapról