Szerző: Koi Tamás

2013. július 3. 11:47

Kérdezz az Opera vezetőitől!

A héten megjelent az Opera webböngésző legújabb verziója, mely korszakváltást jelent a fejlesztőcég történelmében. Most ti kérdezhetitek a vezetőket a tervekről, újdonságokról, illetve mindenről, ami az új verzióval kapcsolatos.

HIRDETÉS

A héten megjelent a norvég Opera Software webböngészőjének legújabb, 15-ös verziója, mely korszakváltást hoz a cég történelmében, ez a változat ugyanis már Chromiumra épül, szemben a korábbi kiadások saját fejlesztésű motorjával. A most megjelent verzió további újdonságairól tegnap a HWSW is beszámolt, most pedig lehetőséget kaptunk arra, hogy az új verzió kulisszatitkairól, illetve a további tervekről kérdezzük a norvég cég illetékeseit.

02:05
 

Off The Wall with Opera Browser | BROWSER FOR COMPUTER | OPERA

Még több videó

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Úgy gondoltuk, hogy ezt a lehetőséget legalább részben átadjuk nektek, az Operát napi szinten használó olvasóknak, úgyhogy a hozzánk beérkező kérdéseiteket továbbítjuk Oslóba, a rájuk adott válaszokat pedig itt olvashatjátok majd a HWSW-n.

A kérdéseket ennek a cikknek a kommentjeibe várjuk 2013. július 4-én 12:00-ig. A hozzászólási lehetőség ezt követően is nyitva marad, a megjelölt időpont után beérkezett kérdések továbbítására azonban nincs lehetőség.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 02:04

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.