Szerző: Koi Tamás

2013. július 3. 11:47

Kérdezz az Opera vezetőitől!

A héten megjelent az Opera webböngésző legújabb verziója, mely korszakváltást jelent a fejlesztőcég történelmében. Most ti kérdezhetitek a vezetőket a tervekről, újdonságokról, illetve mindenről, ami az új verzióval kapcsolatos.

A héten megjelent a norvég Opera Software webböngészőjének legújabb, 15-ös verziója, mely korszakváltást hoz a cég történelmében, ez a változat ugyanis már Chromiumra épül, szemben a korábbi kiadások saját fejlesztésű motorjával. A most megjelent verzió további újdonságairól tegnap a HWSW is beszámolt, most pedig lehetőséget kaptunk arra, hogy az új verzió kulisszatitkairól, illetve a további tervekről kérdezzük a norvég cég illetékeseit.

02:05
 

Off The Wall with Opera Browser | BROWSER FOR COMPUTER | OPERA

Még több videó

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Úgy gondoltuk, hogy ezt a lehetőséget legalább részben átadjuk nektek, az Operát napi szinten használó olvasóknak, úgyhogy a hozzánk beérkező kérdéseiteket továbbítjuk Oslóba, a rájuk adott válaszokat pedig itt olvashatjátok majd a HWSW-n.

A kérdéseket ennek a cikknek a kommentjeibe várjuk 2013. július 4-én 12:00-ig. A hozzászólási lehetőség ezt követően is nyitva marad, a megjelölt időpont után beérkezett kérdések továbbítására azonban nincs lehetőség.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról