Szerző: Koi Tamás

2013. július 3. 11:47

Kérdezz az Opera vezetőitől!

A héten megjelent az Opera webböngésző legújabb verziója, mely korszakváltást jelent a fejlesztőcég történelmében. Most ti kérdezhetitek a vezetőket a tervekről, újdonságokról, illetve mindenről, ami az új verzióval kapcsolatos.

A héten megjelent a norvég Opera Software webböngészőjének legújabb, 15-ös verziója, mely korszakváltást hoz a cég történelmében, ez a változat ugyanis már Chromiumra épül, szemben a korábbi kiadások saját fejlesztésű motorjával. A most megjelent verzió további újdonságairól tegnap a HWSW is beszámolt, most pedig lehetőséget kaptunk arra, hogy az új verzió kulisszatitkairól, illetve a további tervekről kérdezzük a norvég cég illetékeseit.

2:05
 

Off The Wall with Opera Browser | BROWSER FOR COMPUTER | OPERA

Még több videó

Fejlesztő vagy? Segíts! Hack the Crisis. Gyere hétvégén fejleszteni, csatlakozz a hazai fejlesztői közösséghez!

Úgy gondoltuk, hogy ezt a lehetőséget legalább részben átadjuk nektek, az Operát napi szinten használó olvasóknak, úgyhogy a hozzánk beérkező kérdéseiteket továbbítjuk Oslóba, a rájuk adott válaszokat pedig itt olvashatjátok majd a HWSW-n.

A kérdéseket ennek a cikknek a kommentjeibe várjuk 2013. július 4-én 12:00-ig. A hozzászólási lehetőség ezt követően is nyitva marad, a megjelölt időpont után beérkezett kérdések továbbítására azonban nincs lehetőség.

a címlapról