:

Szerző: bzd

2000. szeptember 10. 01:00

Abit KT7 hack

Úgylátszik senki sem éri be a SocketA platform hivatalosan 1.85V maximális magfeszültségével. Tegnap az ASUS A7V ilyen átalakításáról írtam, ma a nagy rivális, az Abit KT7 a soros. A VR-Zone-on megjelent rövid útmutató szerint az átalakítás elvégzése után 2.035 voltig emelhető a core-fesz.
Ezeknek a módosításoknak csak az a hártányuk, hogy a beállítható feszültségeket emelik meg, és nem a választható feszültségek számát. Például az Abit KT7-ben az átalakítás után, ha 1.85V-ot állítunk be, akkor a proci valójában 2.035-öt fog kapni.
Ha processzorunkat ezután a névleges feszültségen kívánjuk használni, akkor csak annyit kell tennünk, hogy a feszültség növekedéséhez mérten az alaplap leírásában szereplő valamelyik, a processzor hivatalos magfeszültsége alatti értéket állítjuk be.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 17:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.