Szerző: Vörös Péter

2000. szeptember 7. 21:48

Corel szerkezetátalakítási terv

HIRDETÉS

A költségek csökkentése végett a Corel a Dublin-i műszaki részlegét összevonja az Ottawa-i központtal, amely 139 állás megszüntetését fogja jelenteni. A Corel legalább évi 40 millió $-ral szeretné csökkenteni költségeit: 18 millió $-ral csökkentik a fizetéseket, bónuszokat és a külsős szerződésekkel kapcsolatos költségeket; 12 millió $-ral a marketing, hirdetési és piacfejlesztési részleget; 5 millió $-ral az értékesítéssel és termékekkel kapcsolatos költségeket; valamint 5 millió $-ral az utazással, létesítményekkel és vállalati szponzorálásokkal (ld. tenisz) kapcsolatos kiadásokat.

Michael Cowpland, a cég alapítója és ex-elnök-vezérigazgatója augusztus közepén távozott a cég éléről, utódja Derek J. Burney a cég átmeneti elnök-vezérigazgatója, akinek a szakértők szerint elődjénél sokkal inkább oda kell figyelnie a kiadásokra és azok hozzáigazítására a várt elérhető eredményekhez.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 5. 09:05

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.