Szerző: mz

2000. szeptember 6. 20:34

Olcsó Samsung lézernyomtató akár otthonra is

A Samsung Office Automation részlege hasznos újdonsággal jelentkezik az otthoni és kisebb irodai felhasználók számára - egy 200 dollár alatti áron elérhető lézernyomtatóval.
Az ML-4500 az első hasonlóan olcsó lézernyomtató, mely a drágább modellekről ismert szolgáltatásokat nyújtja. A vásárlók egy jobb tintasugaras nyomtató árából lézerminőségben nyomtató készüléket vásárolhatnak. Ideális kiegészítő egy színes, tintasugaras nyomtató mellé, ha egyszerűbb dokumentumokat is nyomtatunk fekete-fehérben.
A készülék legfeljebb 600 dpi felbontással, 8 lap/perc sebességgel nyomtat. Lelkét egy 35 MHz-es RISC processzor jelenti, memóriája 2 Mbyte nagyságú.
Az ML-4500 egyik szolgáltatása az indexlap készítése, mely legfeljebb 16 oldaról képes kisméretű nyomatot készíteni egyetlen oldalra. Egyetlen gombnyomással kinyomtathatjuk a legutoljára nyomtatott dokumentumot, még ha közben ki is kapcsoltuk a számítógépet. Az aktuális nyomtatást egy törlés gomb állítja le. Tálcája 150 lap kapacitású, külön adagolóval rendelkezik borítékokhoz, kártyákhoz, fóliákhoz.
A kisméretű készülék Windows 95/98/2000/NT 4.0 és Linux rendszereket támogat.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról