Szerző: Bodnár Ádám

2012. november 5. 17:00

Itthon is lehetséges a bankkártya nélküli PayPal fizetés

A PayPal múlt heti közleménye szerint a kelet- és közép európai régióban is elérhetővé tette a bankkártya nélküli utalást. A szolgáltatás bevezetésében a cég a Trust Pay-el működik együtt, lehetővé téve a PayPal egyenleg közvetlenül bankszámláról történő feltöltését.

HIRDETÉS

A PayPal "Top-up" lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszerűen utaljanak pénzt
bankszámlájukról PayPal egyenlegükre és fizessenek online. A szolgáltatás főleg azoknak a
lehet előnyös, akik a banki átutalást részesítik előnyben, nekik egyáltalán nincs szükségük
bankkártyára az online fizetéshez, illetve ezzel a módszerrel egy olyan számláról is feltölthető a PayPal egyenleg, amelyhez nem tartozik bankkártya. A PayPal számlára utalt összeggel ezt követően világszerte bárhol lehet fizetni, ahol a PayPalt elfogadják, a feltöltés pedig a PayPalnál ingyenes, persze a banki átutalás költségét az ügyfélnek kell állnia.

Egészségbiztosítási program, külföldbiztos kódolás, átlátható drótváz (x)

A MediHelp költséghatékonyan, egyszerűen nyújt nemzetközi egészségbiztosítást.

Egészségbiztosítási program, külföldbiztos kódolás, átlátható drótváz (x) A MediHelp költséghatékonyan, egyszerűen nyújt nemzetközi egészségbiztosítást.

"Örömmel jelentjük be, hogy kibővítettük együttműködésünket a Trust Pay-el és ennek köszönhetően új piacokon is elérhetővé vált közvetlen átutalási szolgáltatásunk. Számos jelzést kaptunk a kelet- és közép-európai felhasználóinktól, amelyek a bankkártya nélküli fizetési lehetőség fontosságára hívták fel figyelmünket" - mondta Ganna Yevtuschenko, a PayPal regionális üzletfejlesztési vezetője. "Az új funkciónak köszönhetően még több ember számára válik előrhetővé rendszerünk, amellyel 190 piacon lehet gyorsan és biztonságosan fizetni, már akár bankkártya nélkül is.”

A közvetlen banki utalás a www.paypal.com oldalon kívül a www.paypal-topup.hu oldalon, magyar nyelven is elérhető. Az itt olvasható információk szerint csak saját bankszámláról lehet a saját PayPal egyenleget feltölteni, tehát a PayPal fiókhoz és a számlához ugyanannak a névnek kell tartoznia. A feltöltés összege legalább 850 forint, de legfeljebb 565 ezer forint lehet.

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.

a címlapról

Hirdetés

FinOps: a fájdalommentes diéta titka a felhőben

2021. december 7. 23:19

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.