Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Itthon is lehetséges a bankkártya nélküli PayPal fizetés

Bodnár Ádám, 2012. november 05. 17:00
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A PayPal múlt heti közleménye szerint a kelet- és közép európai régióban is elérhetővé tette a bankkártya nélküli utalást. A szolgáltatás bevezetésében a cég a Trust Pay-el működik együtt, lehetővé téve a PayPal egyenleg közvetlenül bankszámláról történő feltöltését.

A PayPal "Top-up" lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszerűen utaljanak pénzt
bankszámlájukról PayPal egyenlegükre és fizessenek online. A szolgáltatás főleg azoknak a
lehet előnyös, akik a banki átutalást részesítik előnyben, nekik egyáltalán nincs szükségük
bankkártyára az online fizetéshez, illetve ezzel a módszerrel egy olyan számláról is feltölthető a PayPal egyenleg, amelyhez nem tartozik bankkártya. A PayPal számlára utalt összeggel ezt követően világszerte bárhol lehet fizetni, ahol a PayPalt elfogadják, a feltöltés pedig a PayPalnál ingyenes, persze a banki átutalás költségét az ügyfélnek kell állnia.

"Örömmel jelentjük be, hogy kibővítettük együttműködésünket a Trust Pay-el és ennek köszönhetően új piacokon is elérhetővé vált közvetlen átutalási szolgáltatásunk. Számos jelzést kaptunk a kelet- és közép-európai felhasználóinktól, amelyek a bankkártya nélküli fizetési lehetőség fontosságára hívták fel figyelmünket" - mondta Ganna Yevtuschenko, a PayPal regionális üzletfejlesztési vezetője. "Az új funkciónak köszönhetően még több ember számára válik előrhetővé rendszerünk, amellyel 190 piacon lehet gyorsan és biztonságosan fizetni, már akár bankkártya nélkül is.”

A közvetlen banki utalás a www.paypal.com oldalon kívül a www.paypal-topup.hu oldalon, magyar nyelven is elérhető. Az itt olvasható információk szerint csak saját bankszámláról lehet a saját PayPal egyenleget feltölteni, tehát a PayPal fiókhoz és a számlához ugyanannak a névnek kell tartoznia. A feltöltés összege legalább 850 forint, de legfeljebb 565 ezer forint lehet.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.