Szerző: Bodnár Ádám

2012. november 5. 17:00

Itthon is lehetséges a bankkártya nélküli PayPal fizetés

A PayPal múlt heti közleménye szerint a kelet- és közép európai régióban is elérhetővé tette a bankkártya nélküli utalást. A szolgáltatás bevezetésében a cég a Trust Pay-el működik együtt, lehetővé téve a PayPal egyenleg közvetlenül bankszámláról történő feltöltését.

A PayPal "Top-up" lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszerűen utaljanak pénzt
bankszámlájukról PayPal egyenlegükre és fizessenek online. A szolgáltatás főleg azoknak a
lehet előnyös, akik a banki átutalást részesítik előnyben, nekik egyáltalán nincs szükségük
bankkártyára az online fizetéshez, illetve ezzel a módszerrel egy olyan számláról is feltölthető a PayPal egyenleg, amelyhez nem tartozik bankkártya. A PayPal számlára utalt összeggel ezt követően világszerte bárhol lehet fizetni, ahol a PayPalt elfogadják, a feltöltés pedig a PayPalnál ingyenes, persze a banki átutalás költségét az ügyfélnek kell állnia.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

"Örömmel jelentjük be, hogy kibővítettük együttműködésünket a Trust Pay-el és ennek köszönhetően új piacokon is elérhetővé vált közvetlen átutalási szolgáltatásunk. Számos jelzést kaptunk a kelet- és közép-európai felhasználóinktól, amelyek a bankkártya nélküli fizetési lehetőség fontosságára hívták fel figyelmünket" - mondta Ganna Yevtuschenko, a PayPal regionális üzletfejlesztési vezetője. "Az új funkciónak köszönhetően még több ember számára válik előrhetővé rendszerünk, amellyel 190 piacon lehet gyorsan és biztonságosan fizetni, már akár bankkártya nélkül is.”

A közvetlen banki utalás a www.paypal.com oldalon kívül a www.paypal-topup.hu oldalon, magyar nyelven is elérhető. Az itt olvasható információk szerint csak saját bankszámláról lehet a saját PayPal egyenleget feltölteni, tehát a PayPal fiókhoz és a számlához ugyanannak a névnek kell tartoznia. A feltöltés összege legalább 850 forint, de legfeljebb 565 ezer forint lehet.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról