Szerző: Bodnár Ádám

2012. november 05. 17:00:00

Itthon is lehetséges a bankkártya nélküli PayPal fizetés

A PayPal múlt heti közleménye szerint a kelet- és közép európai régióban is elérhetővé tette a bankkártya nélküli utalást. A szolgáltatás bevezetésében a cég a Trust Pay-el működik együtt, lehetővé téve a PayPal egyenleg közvetlenül bankszámláról történő feltöltését.

A PayPal "Top-up" lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy egyszerűen utaljanak pénzt
bankszámlájukról PayPal egyenlegükre és fizessenek online. A szolgáltatás főleg azoknak a
lehet előnyös, akik a banki átutalást részesítik előnyben, nekik egyáltalán nincs szükségük
bankkártyára az online fizetéshez, illetve ezzel a módszerrel egy olyan számláról is feltölthető a PayPal egyenleg, amelyhez nem tartozik bankkártya. A PayPal számlára utalt összeggel ezt követően világszerte bárhol lehet fizetni, ahol a PayPalt elfogadják, a feltöltés pedig a PayPalnál ingyenes, persze a banki átutalás költségét az ügyfélnek kell állnia.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

"Örömmel jelentjük be, hogy kibővítettük együttműködésünket a Trust Pay-el és ennek köszönhetően új piacokon is elérhetővé vált közvetlen átutalási szolgáltatásunk. Számos jelzést kaptunk a kelet- és közép-európai felhasználóinktól, amelyek a bankkártya nélküli fizetési lehetőség fontosságára hívták fel figyelmünket" - mondta Ganna Yevtuschenko, a PayPal regionális üzletfejlesztési vezetője. "Az új funkciónak köszönhetően még több ember számára válik előrhetővé rendszerünk, amellyel 190 piacon lehet gyorsan és biztonságosan fizetni, már akár bankkártya nélkül is.”

A közvetlen banki utalás a www.paypal.com oldalon kívül a www.paypal-topup.hu oldalon, magyar nyelven is elérhető. Az itt olvasható információk szerint csak saját bankszámláról lehet a saját PayPal egyenleget feltölteni, tehát a PayPal fiókhoz és a számlához ugyanannak a névnek kell tartoznia. A feltöltés összege legalább 850 forint, de legfeljebb 565 ezer forint lehet.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 25. 23:30

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.