:

Szerző: sammer

2000. szeptember 6. 04:39

Új Hidden & Dangerous képek és infók

A Talonsoft kiadott néhány új screenshotot az Illusion Softworks által készített Hidden & Dangerous 2 játékából.

A Hidden & Dangerous 2 egy akció/RTS (valós idejű stratégiai) játék, mivel mindkét játéktípusnak tartalmazza a jelentős elemeit. A játék az Isanity 2 nevű grafikus motorra épül, ami rendkívül élethű megjelenést eredményez neki. Az engine-ben szerepelnek valós időben számolt árnyékok, valósághű fizikai testmozgás és a lehetőség arra, hogy egy erős lövedékkel keresztül lőjjünk tárgyakon úgy, hogy a töltény - bár csökkent sebességgel, de - tovább haladjon. Erre az újításra már nagyon nagy szükség volt mivel nem volt reális dolog az eddigi játékokban az, hogy néhány falevél vagy egy vékony üveglap is képes volt megállítani akár egy rakétát is.

Az Illusion Softworks fejlesztésében készülő Hidden & Dangerous a jövő év elején fog megjelenni.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 02:16

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.