:

Szerző: sammer

2000. szeptember 5. 07:27

Az EA Sports bemutatta F1 Championship Season 2000 szimulátorát

Megjelent néhány új kép az F1 Championship Season 2000-ből, ami az EA Sports legújabb Forma 1 szimulátora. A játék alapvetően a nemrég megjelent F1 2000-hez hasonlít, de ahhoz képest számos újdonság került bele.

Az F1 Championship Season 2000 fejlesztése alatt az EA az Arrows Forma 1 csapat segítségével dolgozott, hogy ezzel biztosítsa a hasonló játékok közötti legélethűbb vezetési élményt, és a leghitelesebb látványt a játék során. A fizikai modellt úgy alakították ki, hogy az autók roncsolódása, a bukások és a kipörgések teljesen élethűen viselkedjenek, és egy-egy nagyobb bukás esetén a leszakadt gumik is a megfelelő irányban hagyják el a pályát. A versenyek alatt megválaszthatjuk kommentátorunkat is, akiknek a hangjait ismert F1 kommentátorok segítségével vették fel (Keith McKenzie, Jim Rosenthal, Jean Louis Moncet, Kai Ebel, Luis Villamil, Ivan Capelli).

Az F1 Championship 2000 az év végén fog megjelenni.


További képek

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 05:04

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.