:

Szerző: xtr

2000. szeptember 4. 19:23

Világhírű magyar olajhűtés

Biztosan sok olvasónk emlékezik arra a szép napra, amikor Bari megalkotta olajhűtését. A fejlesztés nem állt meg, már béta állapotban van a vízzel hűtött táp is. A mostani tervek szerint nemsokára vízzel fogja hűteni egész gépét. Az ötlet annyira tökéletes, hogy a szaktekintélyek is felfigyeltek a miskolci műszerész fiúra.

Nem kisseb lap, mint az Overclockers.com publikált hasonlót, ami ugyancsak magyar gyártmány. A lényeg, hogy Bari adta az ötletet :-)(Az Overclockers.com-on megjelent cikk természetesen hamarosan nálunk is olvasható lesz, mert mi is kaptunk belőle egy magyar nyelvű változatot a szerzőtől, Bodosi Balázstól. -BZd-)

A Cool-it nagyon büszke arra, hogy már külföldön is elismerik a magyar tuningoló társadalmat. Reméljük minél többen készítik el saját megoldásaikat, amikkel még híresek is lehetnek.
A cikk természetesen magyarul is olvasható lesz a Cool-it-en nemsokára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 19:25

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.