Szerző: sammer

2000. szeptember 4. 13:37

A NovaLogic bemutatta Necrocide: The Dead Must Die játékát

A NovaLogic neve mára elválaszthatatlanul összeforrt a valós világban játszódó katonai akciójátékokkal, mint a Comanche vagy a Delta Force. A NovaLogic az ECTS-en szakított ezzel a hagyományával, és bemutatta a Necrocide: The Dead Must Die játékát. A valós helyszíneken játszódó játékban cseppet sem valós élőhalottak lepték el a városokat, amiket meg kell tisztítani tőlük. Erre pedig a vámpír vadászok a legalkalmasabbak, hogy egy keresztes hadjárat keretében megpróbálják kíírtani a betolakodókat. A játékban te is egy vámpír vadászt alakítasz, és vadászat közben a sötét utacákon olyan szörnyűségekkel akadhatsz majd össze, mint a farkasemberek, nekromaták, zombik, démonok és a pokol kutyái.

A Necrocide lényegében egy 'first-person shooter' ami a Delta Force: Land Warrior grafikus motorját használja. Ez az engine a NovaLogic legújabb fejlesztése, és természetesen a 3D-s gyorsító kártyákat is támogatja. A külső területek megjelenítéshez a voxel technológiát használja, aminek segítségével nem csak 'sima felületű' textúrák feszülnek a tájon, hanem a fűszálak is látszanak majd.

A Necrocide: The Dead Must Die még egy nagyon friss játék, ezért a NovaLogic csak nagyon kevesett tudott mondani a pályákról és a küldetésekről. A játék 2001 elején fog megjelenni.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról