:

Szerző: mz

2000. augusztus 31. 22:42

A HP stratégiai operációs rendszernek tekinti a Linuxot

A Hewlett-Packard Company ma a Linuxot is felvette stratégiai fontosságú operációs rendszerei sorába, és több olyan terméket és szolgáltatást is bemutatott, amellyel a hp-UX, a 64-bites Windows 2000 és a Linux rendszerek támogatását célzó hp-program sikerét kívánja elősegíteni.
A hp 2001. elején készül bevezetni a Linux rendszeren futó MC/ServiceGuardot. Ez a termék számos alkalmazás vonatkozásában kielégíti a nagyfokú rendelkezésre állás és a tartalékolási megoldások iránt megnyilvánuló felhasználói igényt. A LinuxWorld kiállításon a hp az SAP-hoz, az Apache-hoz és a SAMBA-hoz készült ServiceGuard bővítéssel együtt mutatja majd be az MC/ServiceGuardot a hp NetServer rendszeren.
A hp számos olyan szoftvertermékkel rendelkezik, melyek segítségével könnyebbé válik a kritikus fontosságú környezetekben működő Linux rendszerek kezelése (ilyen pl. az üzleti célú asztali gépekhez és a hp NetServer rendszerekhez készült hp TopTools program). A hp OpenView már ma is támogatja a VantagePoint Operations, a Network Node Manager és az OmniBack Linux ágenseit. A WebQoS a Linux környezet esetében is elősegíti a világhálós rendszerek tranzakciós csúcsainak kezelését. Ezek a termékek a kritikus fontosságú környezetek kezeléséhez és nagyfokú rendelkezésre állásuk biztosításához kínálnak eszközöket.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 12:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.