Szerző: mz

2000. augusztus 31. 22:22

Egészségügyi tanácsok repüléshez a világhálón

A British Airways az első olyan angol légitársaság, amely a világhálón keresztül ad egészségügyi tanácsokat. A három szekcióból álló weboldal, mely az utazást megelőzően, az utazás közben és az utazást követően felmerülő egészségügyi témákban ad tanácsokat, külön levelezési oldallal rendelkezik. Az aktuális témákat az évek óta működő 24 órás telefonos tanácsadó szolgálat működése során eddig leggyakrabban felmerült kérdésekből állították össze.
Az egészségügyi szakemberekből álló csoport az új weboldal segítségével számos kérdésre kíván válaszolni, olyan komolyabb témáktól kezdve, mint a mélyvénás trombózis a gyakorlatibb problémákig, mint a jet lag, a repüléstől való félelem, valamint a kabinok levegőjének minősége.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról