:

Szerző: Vörös Péter

2000. augusztus 31. 13:45

Jövő áprilisban távozik posztjáról Cor Boonstra, a Philips elnök-vezérigazgatója

A 62 éves Boonstra távozásának pontos időpontja 2001. április 30, utódja az 53 éves Gerard Kleisterlee lesz, aki öt hónapja tagja a cég igazgatótanácsának és 26 éve dolgozik a Philips-nél. Boonstra a cégnél eltöltött négy év alatt sikeresen dolgozott: a Philips részvényárfolyama megnyolcszorozódott, a cég megvált a veszteséges részlegektől.

Az elemzők számára némi meglepetést jelentett Kleisterlee kijelölése, mivel amerikai vezető stílust képviselő 'külsős' érkezését várták, mivel a cég által meghozandó nehéz döntéseket jobb eséllyel hozza meg kívülről érkezett vezető. Még a belső utódjelöltek közül is jóval esélyesebb volt a szakértők szerint Adri Baan, aki tegnap bejelentette, hogy jövő márciusban távozik a cégtől. Kleisterlee a cég számos részlegénél dolgozott már, egy ideig ő vezette a cég kínai vállalatát, jelenleg pedig az alkatrész divízió vezetője.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.