Szerző: Bodnár Ádám

2000. augusztus 30. 15:17

National Semiconductor és ViewSonic együttműködés

A ViewSonic és a National Semiconductor ma bejelentették, hogy stratégiai megállapodást kötnek a National Geode WebPAD technológia alkalmazására a ViewSonic internetképes kézieszközeiben.

A Geode WebPAD egy már létező hardver- és szoftvertechnológia, amely a National Semiconductor alacsony fogyasztású x86-kompatibilis Geode GX1 processzora köré épül. Ez a chip egy magas szinten integrált megoldás, amely magában hordozza a hang- video- memória- és PCI-vezérlőt. A Geode WebPAD ráadásul szinte akármilyen "beágyazott" operációs rendszer futtatására, mint pl. Windows CE, Linux, QNX, Be, VxWorks.

A ViewSonic ezen technológiára alapozza majd internetképes kézieszközeit, ezzel csökkentve a tervezési költségeket és a piacra kerülési időt.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról