Szerző: Bodnár Ádám

2011. október 24. 09:46

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

Négy év után vezetőt vált a Microsoft Magyarország, Drajkó László korábbi pozícióját mától a Ciscótól érkező Papp István tölti be.

HIRDETÉS

A Microsoft Magyarország Papp Istvánt nevezte ki ügyvezető igazgatójának. Az új vezető felelős a szoftvercég teljes magyarországi működéséért és közvetlenül a Microsoft Közép-Kelet-Európáért felelős elnökének, Don Granthamnek riportol. Papp István kinevezése október 24-én lép hatályba.

Papp István közgazdász végzettséggel és az írországi Warnborough University MBA diplomájával rendelkezik. A szakember a Ciscónál 1999-től számos felsővezetői posztot töltött be, irányította a nagyvállalati, szolgáltatói, kormányzati, kis- és középvállalati, valamint partnerkapcsolati üzletágak tevékenységét. 2005 augusztusától a Cisco Systems adriai régióért és Magyarországért felelős regionális igazgatója volt. 2007-től 2010-ig a Magyar Telekom vezérigazgató-helyetteseként előbb az Üzleti Szolgáltatások Üzletág (T-Systems), majd a Vállalati Szolgáltatások Üzletág vezetőjeként tevékenykedett, majd visszatért a Ciscóhoz regionális vezetői pozícióba, mint a Kelet-Közép-Európa, Latin-Amerika, Afrika, Közel-Kelet, Oroszország/FÁK állami szektorbeli ügyfelekért felelős vezető.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

"Örömmel térek vissza a magyar informatikai iparágba, mint a Microsoft Magyarország vezetője. Sikeres közösséghez csatlakozni már önmagában izgalmas dolog. Ám a Microsofthoz való érkezésem más szempontok miatt is különleges. A Microsoft nem csak széles körben ismert márka, hanem nagy múltú, elismert vállalat" - mondta Papp István  Ráadásul ennél a vállalatnál minden feltétel adott, hogy a Microsoft ne csak fontos, hanem valóban szeretett márka legyen minden felhasználó számára”  - nyilatkozta Papp István.

Papp István Drajkó Lászlót váltja a Microsoft Magyarország ügyvezetői posztján. Drajkó László több mint 4 év után adja át a magyar ügyvezető igazgatói széket és  a következő három hónapban a leköszönő vezető az új ügyvezető munkáját támogatja. Hogy a leköszönő vezetőnek milyen tervei vannak, arra a cég közleménye nem tér ki.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 18:01

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.