:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. augusztus 28. 22:03

Az InnoVISION bejelentette PCI kivitelű GeForce 2 MX kártyáját

Az InnoVISION ma bejelentette az "Inno3D Tornado GeForce 2 MX PCI" videokártyát, amely az első PCI foglalatba helyezhető GeForce 2 MX chipes kártya. A cég nem titkolt célja azon vásárlók megnyerése, akiknek a számítógépében nem található AGP foglalat, így bővítési lehetőségeik behatároltak. A kártya háromféle változatban jelenik meg:

  • Inno3D TGMP32OO: Geforce2 MX, PCI, 32MB
  • Inno3D TGMP32TV: Geforce2 MX, PCI, 32MB +TVOUT
  • Inno3D TGMP32PV: Geforce2 MX, PCI, 32MB TwinView
A kártyához mellékelt szoftverek mennyisége igen impozáns. A dobozban a következő programokat találjuk: WinDVD2000, 3DMark2000, Nvidia 3D Experience Demo CD, Adobe PhotoDeluxe Home edition, Rage Rally és Midnight GT. Sajnos a kártya áráról nincsen információnk. Azt azonban még elmondjuk, hogy az Inno3D Tornado GeForce 2 MX PCI még augusztusban megjelenik az üzletek polcain (persze nem Magyarországon).

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 19:36

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.