Szerző: xtr

2000. augusztus 24. 23:36

Vízhűtést olcsón!

Természetesen a külföldi kollégák nem veszik fel velünk a versenyt, de ha összeszedik magukat, kihoznak egy komplett hűtőt pumpával együtt 25$-ból.

Természetesen a hatásfok sokkal rosszabb, mint egy drágábban elkészített (mart) hűtő esetén, de még így is nagyságrendekkel jobb minden léghűtésnél. A fő baj az olcsóbban elkészíthető hűtésekkel, hogy az áramlási keresztmetszet nem állandó, így a víz egyes helyeken felhalmozódik. A baj a hűtőből való kiáramláskor van, ugyanis nem tudni, hogy a meleg víz jön-e majd ki. A hatásfok azonban azért marad egész jó, mert a bejövő hideg víz mindent lehűt, így az esetleg bent lévő meleg vizet is. Arról nem is beszélve, hogy a víz kis felületen érintkezik a fémmel, ami a procit hűti. Megcsodálni itt lehet.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról