Szerző: Koi Tamás

2011. május 2. 10:05

Letámadja a djuice-t a T-Mobile

Ismét elsősorban fiataloknak szóló ajánlattal áll elő a T-Mobile, a májustól elérhető Fun díjcsomag egy hónapon belül a második olyan új konstrukció, mellyel borsot törhet a szolgáltató az egykor ambiciózus terveket dédelgető, de gyengén teljesítő djuice-nak.

Új társkártyás díjcsomagot érhetnek el májustól a Magyar Telekom új és meglévő előfizetői. A Fun Aranytárskártya díjcsomaggal láthatóan elsősorban a fiatalabb korosztályt próbálja célozni a szolgáltató, hasonlóan a múlt hónapban bevezetett Like díjcsomaghoz. A Fun egyik legfőbb érdekessége, hogy nem csak T-Mobile, hanem T-Home előfizetés mellé is igényelhető, tehát minden Magyar Telekom ügyfél szerződhet, ezzel az ajánlat alapjaiban eltér az eddigi aranytárskártyás konstrukcióktól.

A Fun díjcsomag a modern tarifacsaládoknak megfelelően beszédforgalmat, szöveges üzeneteket és adatforgalmat is tartalmaz, az 1600 forintos havidíj száz százalékban lebeszélhető, a percdíj hálózaton belül 26, hálózaton kívül 36 forint. Az SMS-küldés minden hálózatba 26 forintba kerül. A díjcsomag 40 megabájtnyi adatforgalmat is tartalmaz, aki ennél többet fogyasztana, az a szolgáltató többféle mobilnet-opciója közül választhat.

A tarifa egy korábbi díjcsomaghoz, a Mixhez hasonlóan ötvözi a havidíjas és a feltöltőkártyás konstrukciók elemeit, vagyis az 1600 forintos havi keret felhasználása után az adott hónapban csak egyenlegfeltöltéssel vehető igénybe további szolgáltatás. Ezzel a megoldással a Fun díjcsomag ideális választás lehet a költségkontrollra törekvő szülők számára, akik meglévő telekomos előfizetésük mellé gyermekük számára igényelhetik az előfizetést.

A Fun előfizetés megkötésének a fentiek alapján nincs korhatár-feltétele, a szerződés azonban a többi társkártyás előfizetéshez hasonlóan csak annak a nevére szólhat, aki a meglévő előfizetése mellé kéri a tarifát. A T-Mobile megoldása ezzel alapjaiban különbözik a Telenor Magyarország djuice tarifáitól, ahol legfeljebb 26 éves fiatalok szerződhetnek a szolgáltatóval.

A T-Mobile az új tarifa mellé új kedvezményrendszert is bevezet, a Fun kedvezménykártya felmutatásával többek közt mozijegy és sportfelszerelések, könyvek és játékszoftverek árából kaphatnak engedményt a jogosultak.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról