Szerző: sammer

2000. augusztus 23. 23:58

Első információk és screenshotok a Yager Development első játékáról

A Yager Development jelenleg a Yager névre hallgató futurisztikus harci játékán dolgozik, és most adta ki az első infókat és screenshotokat a játékból.


A Yager (ez még nem a végleges név) a Yager Development első munkája, és egy olyan képzeletbeli 3D-s világba csöppenti a játékost, ahol tökrement vagy felrobbant gyárak, berendezések, és harci robotok "díszítik" a futurisztikus tájat. Az egyjátékos küldetésben egy komplex tudományos-fantasztikus történet kulcsfiguráját alakítjuk, ahol különböző küldetéseket kell végrehajtanunk, az egyszerű szállítóhajó kísérésétől egészen a háborús küldetésekig. Deathmatch módban pedig Tribes-hez hasonló játékélményt ígérnek a fejlesztők.

Közeleg az év egyik legjelentősebb kiállítása, az ECTS a jövő hónapban kerül megrendezésre, ahol többek között ezt a játékot is bemutatják.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról