:

Szerző: mz

2000. augusztus 23. 23:53

Könnyebb lesz a fejlesztés Palm-ra

A Palm és a Broadbeam Corporation (régebben Nettech Systems) ma bejelentették egyezségük hírét, miszerint ez utóbbi vezeték nélküli fejlesztői eszközöket biztosít a Palm VII kéziszámítógépekhez. A megoldás segítségével a szoftvergyártók, rendszerintegrátorok és vállalati IT részlegek gyorsan és könnyen terjeszhetik ki meglévő alkalmazásaikat Palm eszközökre.
Az elsődleges cél a vállalati vásárlói kör megnyerése. Sok cégnél egyre inkább növekvő igény van arra, hogy a meglévő alkalmazásokat ne csak az asztali számítógépekről, de kéziszámítógépről is el lehessen érni. Ennek viszont követelménye, hogy a vállalati hálózaton tárolt adatok is elérhetők legyenek, a Broadbeam megoldásai pedig többek közt erre a problémára kínálnak megoldást.
A kezdeményezés részeként a két cég egy akciót is indít a fejlesztések ösztönzésére. Azok, akik szeptember 15. előtt regisztrálják magukat, 50 százalékos árengedménynel juthatnak a Broadbeam Developer Suite-hez.
A Broadbeam mind Smart IP, mind ExpressQ termékét elérhetővé teszi Palm VII-hez. A Smart IP program számos IP alapú protokollhoz és alkalmazáshoz nyújt támogatást, így lehetővé válik azok futtatása a kézigépen. Az ExpressQ a vállalati alkalmazások használatát segíti például garantált üzenettovábbítással, várakozási sorok felállításával, a meglévő rendszerbe könnyen integrálódva.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.