Szerző: sammer

2000. augusztus 19. 23:55

Mission: Humanity első információk

Megjelent néhány információ és screenshot a Techlands készülõ Mission: Humanity valós idejû sci-fi stratégiai játékából.


A Mission: Humanity egy logikus gondolkodást igénylõ játék, ahol megfelelõ technológiai fejlesztések és gyakorlottság szükséges ahhoz, hogy sikeresen tudjuk irányítani hadseregeinket a különbözõ elfoglalt bolygóinkon. A történet során irányíthatjuk az emberi fajt, hogy bosszút álljunk az idegeneken amiért azok megtámadták bolygónkat, vagy az idegenek oldaláról védelmezhetjük azok naprendszerét.

A játék néhány alaptulajdonsága:

  • Végtelenített csillagtérkép, aminek így nincsenek szélei. Ennek köszönhetõen egészen új, eddig ismeretlen stratégiai és taktikai lehetõségek lesznek a játékban.
  • A bolygók fejlõdését komolyan befolyásolni fogja a többivel fenntartott viszony.
  • A játékos akármit tesz vagy fejleszt valamelyik bolygón, az késõbb az egész birodalmára ki fog valamilyen formában hatni.
  • A támadási stratégiák megalkotásában teljesen szabad kezet kapunk, és ebben nagy segítséget jelent majd az a számtalan katonai egység amiket kifejleszthetünk. Ennek a lehetõségnek köszönhetõen a játék többszöri végigjátszása után is maradnak még olyan lehetõségek, amikért talán érdemes lesz újból belevágni a kalandokba.
  • Az ilyen típusú játékok között egyedülálló módon lehetõség lesz az ellenség bázisába behatolni, és akár egyetlen egységgel eldönteni egy csata kimenetelét.
  • Több, mint 20 bolygó és 100 féle egység kapott helyet a játékban.
  • Hálózati lehetõség akár 8 játékosig is.

A Mission: Humanity játékot az Eon Production fogja kiadni 2000 végén.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról