Szerző: Bőle György

2000. augusztus 19. 21:40

A Matrox egy európai bemutató sorozat keretében népszerűsíti az RT2000 nevű realtime video-editáló megoldását

HIRDETÉS

A Matrox szeptember és október folyamán egy európai bemutató sorozat keretében kívánja tovább népszerűsíteni a tavaly bemutatott RT2000 nevű realtime video-editáló kártyáját.

Az RT2000 egy fél-professzionális megoldás, amely valós időben képes képfeldolgozó feladatokra. Mivel funkcionalitásában és támogatásában (szoftverek, folyamatos frissítések) felveszi a versenyt a sok milliós megoldásokkal is, méltán örvend nagy népszerűségnek. A Matrox a mostani RT2000 "nyílt napokkal" további piacokat/felhasználókat szeretne megnyerni terméke mellé. A népszerűsítő rendezvény sorozaton a cég az RT2000 segítségével kívánja bevezetni a leendő felhasználókat és érdeklődőket a video-editálás és DVD/CD készítés rejtelmeibe. A Matrox a bemutatókkal főleg a professzionális videografikusokat, otthoni video őrülteket és a multimediás vállalkozásokat kívánja megcélozni.

A szeptember 1-jén Londonból induló bemutatósorozatban a Pioneer és az Adobe is részt vesz. Az Adobe a szoftvereit, a Pioneer pedig DVD lejátszóit népszerűsíti az RT2000 segítségével. A két partner-cég jóvoltávól a látogatóknak lehetőségük lesz RT2000-et, DVD lejátszókat és Adobe szoftvereket nyerni.
Az előzetes tervek szerint Anglián kívül Franciaországba, Németországba, Spanyolországba, Svédországba, Finnországba, Hollandiába, Norvégiába és Dániába is ellátogat a "roadshow".

Ezúton ajánlanám olvasóink figyelmébe RT2000-et bemutató korábbi tesztünket.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 17:31

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.