Szerző: Dojcsák Dániel

2010. október 28. 16:49

Vodafone mobilinternet az Externettől

A DSL-piacon őshonos Externet igyekszik tevékenységét több lábra állítani, s ezért a meglévő vezetékes szolgáltatások mellé a jövőben mobilinternet-csomagokat is kínál. Az előfizetéseket A Vodafone-tól, mint nagykereskedőtől vásárolja, de a felhasználók semmilyen szerződéses viszonyban nem lesznek a Vodafone-nal.

A mobilinternet-csomagokat az Externet jellemzően egyéb termékei mellé csomagolva értékesíti majd, tehát nem igyekeznek betörni az egyébként is tömött mobilnet-piacra, mindössze arról van szó, hogy a meglévő felhasználók megtartásához szükség van egyre komplexebb csomagokra. A telekommunikációs szolgáltatások esetén köztudott ugyanis, hogy az ügyfelek egy szolgáltatás esetén még könnyen váltanak, könnyen lemondják, de minél többrétű az előfizetés, annál jobban ragaszkodnak hozzá. Többek között ezért is éri meg egy kábeltelevíziót nyújtó cégnek vezetékes telefont, vagy éppen egy internetszolgáltatónak IPTV-t is adni.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Az átmárkázott Vodafone termék az Externet kínálatában 1, 3, illetve 8 gigabájtos csomagopcióval lesz elérhető. Hűségszerződés nélkül az 1 gigabájtos csomag 2499, a 3 gigabájtos 4499, a 8 gigabájtos pedig 6999 forintba kerül havonta, míg egy év elkötelezettség mellett 1999, 3499, 5999 forintot kell értük fizetni. Az ügyfelek a szerződést az Externettel kötik, s a számláikat is onnan kapják majd, az ügyfélpanaszokat is az Externet kezeli. Térerő-problémákkal, sávszélességbeli gondokkal sem a Vodafone-t kell keresni, a kétlépcsős problémamegoldás viszont lassíthatja az ügyintézést.

"Legfontosabb célunk, hogy nagykereskedelmi partnereinket sikeressé tegyük. Az együttműködés révén könnyebben és hatékonyabban juthatunk el azon ügyfelekhez, akik az Externet vezetékes internet, telefon, digitális TV és szerver hosting szolgáltatásai mellett mobilinternetet is szeretnének használni" - mondta Tábori Tamás, a Vodafone nagykereskedelmi igazgatója. "Az Externettel való hosszú távra tervezett együttműködésünk első mérföldkövének tekintjük a mobilinternettel kiegészített csomagokat."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról