Szerző: Koi Tamás

2010. október 4. 13:27

A T-Mobile weboldalán is feltölthető a Domino egyenleg

Új egyenlegfeltöltési lehetőséget kínál dominós ügyfeleknek, ezzel együtt kiterjeszti a mobilvásárlást a pre-paid keretek feltöltésére is a T-Mobile.

HIRDETÉS

A T-Mobile bejelentette, hogy ügyfelei mostantól egy saját fejlesztésű internetes egyenlegfeltöltési megoldásnak köszönhetően a korábbinál kényelmesebben, a T-Mobile weboldalán keresztül is fel tudják tölteni dominós egyenlegüket. A fizetés történhet bankkártyával, valamint mobilvásárlással, előbbihez semmilyen regisztráció nem szükséges, utóbbit pedig a megszokott mobilvásárlási tranzakciókhoz képest nem terheli extra díj.

A regisztrációt igénylő My T-Mobile használatával a szolgáltató ügyfelei olyan plusz lehetőségekkel élhetnek, mint a feltöltött számok eltárolása vagy a korábbi tranzakciók megtekintése. Emellett ilyen esetben lehetőség van az egyes feltöltések űrlapként történő elmentésére is, így a gyakran végzett tranzakciók gyorsabban, kényelmesebben elvégezhetők. A mobilvásárlás használatával értelemszerűen nem csak a saját, hanem más (például a családtagoknál lévő) kártyák egyenlege is feltölthető.

A feltöltés sikerességéről a My T-Mobile használata és bankkártyás fizetés esetén igény szerint SMS-ben vagy e-mailben is kérhető értesítés. A mobilvásárlással, havi számla terhére történő feltöltés a mobilvásárlás feltételei szerint vehető igénybe, vagyis SMS-ben jóváhagyó választ kell küldeni ahhoz, hogy a rendszer jóváírja a feltöltött egyenleget a megjelölt telefonszámhoz kapcsolódó kártyán.

A T-Mobile Domino pre-paid csomagjait ezt megelőzően bankautomatákon keresztül, benzinkutaknál, internetbankon keresztül stb. lehetett feltölteni. A cég felhívja a figyelmet, hogy áfás számlát kizárólag az úgynevezett univerzális egyenleg felhasználásáról tud kiállítani. A mobilvásárlásról a havi értesítővel együtt küld számlát, melyet akár a Magyar Telekom által üzemeltetett internetes elektronikus számlafizetési rendszerben, a Távszámlán keresztül is ki lehet egyenlíteni.

a címlapról