:

Szerző: xtr

2000. augusztus 18. 01:26

Bemutatkozom és mutatok újat: cel2-566@1148

Akiről BZd mesélt nektek az imént, az vagyok én, XTR. Mindenféle Cool-it-hez kapcsolódó hírt fogok rátok zúdítani (gyk: érdemes elnézni ide 5 percenként :-). Egyaránt láthattok tőlem saját megoldásokat (ez főleg vízhűtés lesz), és mások módszereinek bemutatását is intézem. Elérhető vagyok az xtr@maffia.hu címen. Bemutatkozásnak szerintem ennyi bőven megteszi, és akkor jöjjön aminek jönnie kell! Egy kanadai úr nem volt túlzottan megelégedve a celeron566 tuningolhatóságával, úgyhogy bedurvult. Mérgében 135 MHz-es FSB-t állított be, és láss csodát: működik. Ez 203%-a (direkt nem teljesítményt írok :-) az eredeti órajelnek. Ehhez persze 2.05 Voltot kellett adni a procinak. Az már nem olyan "persze", hogy -46 Celsius fokra kellett hűteni a processzormagot. Azon, hogy ez most egy betegség, -ami fertőz- vagy nagyon jó fej a pasas, még vitatkozunk BZd-vel 8-D

A teljes történet itt látható.

Bárkinek szivesen segítek emailben, sőt kezdők inkább engem zargassanak, mint BZd-t! (Nekem több a türelmem :-D)

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 03:39

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.