:

Szerző: sammer

2000. augusztus 18. 00:33

Grand Prix 3 amerikai megjelenés

A Hasbro Interactive bejelentette, hogy a Forma 1 szimulátor játéka, a nálunk már megjelent Grand Prix 3 amerikai és kanadai kiadása augusztus 22.-én várható. A Grand Prix 3 rendelkezik a FOA licenszével, és az egész Forma 1-es idényt magában foglalja. A fejlesztésében részt vett Geoff Crammond is, aki az első két rendkívül sikeres részt is készítette. A játékba a fejlesztők új, fejlett fizikai modellt építettek bele, amivel ígéretük szerint a legvalósághűbb modellezést érték el a sportjátékok között.

A Grand Prix 3-ban öt nehézségi szint közül választhatunk, és olyan segítségeket építettek bele a kezdő versenyzők számára, mint az automata stop, automata váltás, kipörgésgátló (aminek használata egyébként tilos a Forma1-ben), törhetetlenség, ideális ív, az ideális sebességfokozat kijelzése, automata fék és segítség a megfelelő kanyarodásban. Akik ismerték a GP2-t tudják, hogy rengeteg beállítási és finomhangolási lehetőség volt benne, ez a harmadik részből sem fog hiányozni. Az alap beállításoknál módosíthatjuk a virtuális belső teret, az első és hátsó légterelőket, és beállíthatjuk a sebességváltó fokozatait is. A részletes beállításoknál a rugózást és még egyéb fontos dolgokat lehet állítgatni, amiben egy alaposan kidolgozott, a program mellé adott kézikönyv segít.


Ezek nem egy TV közvetítés képei! :)
További 25 kép!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 06:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.