Szerző: Koi Tamás

2010. július 27. 12:10

Új üzleti e-mail szolgáltatás a Vodafone-nál

VodaMail néven új üzleti szolgáltatással bővíti kínálatát a Vodafone. A meglevő és új üzleti ügyfeleinek kínált szolgáltatás a Microsoft Office Web Applications platformra épülő megoldás, melyet különféle akciókkal igyekszik kedvező ajánlattá tenni a cég.

A havidíjas konstrukcióban előfizethető Vodamail napjaink legnépszerűbb szolgáltatás-koncepciója szerint, cloud-alapokon működik, vagyis az ügyfeleknek nem kell sem szoftver- sem hardverberuházásokkal, valamint az oktatással bajlódniuk a rendszer beüzemeléséhez. Az előfizetés megkötése után gyakorlatilag azonnal elérhető Vodamailt emellett mobil adatcsomagjaival és telefonkínálatával összedrótozva próbálja még vonzóbbá tenni a szolgáltató.

A rendszer lelkét képező Outlook Web Applications révén a felhasználók az e-mail küldés- és fogadás funkción túl megoszthatják egymással például naptárukat és kapcsolataikat, emellett a rendszer előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen számítógépről elérhető, sőt, a Microsoft ActiveSync szolgáltatás megrendelésével az arra alkalmas mobiltelefonokkal is szinkronizálható.

A Vodamail postafiókhoz tartozó email-cím nem csak @vodamail.hu-ra végződhet, hiszen az ügyfél díjmentesen beállíthatja saját céges aldomain-jét vagy használhatja cégének domain-nevét is. A VodaMail kompatibilis az elterjedt internetes levelezőszabványokkal, így mind a POP3, mind az SMTP, mind az IMAP elérés lehetősége adott. A felhasználóknak arra is lehetősége nyílik, hogy a más webes szolgáltatásokban – pl. a Gmailben vagy Freemailben – folytatott magánlevelezésüket is üzleti VodaMail fiókjukban kezeljék. A tárhely az alap 1 GB-ról maximum 5 gigabájtig bővíthető.

A VodaMail 1GB tárkapacitású verziójának havidíja felhasználónként bruttó 500 Ft, az 5 GB-ra bővítés pedig 500 forintba kerül, akárcsak az ActiveSync opció. A Vodafone egy 200 megabájtnyi adatforgalmat tartalmazó mobilnet-előfizetéssel is kínálja a VodaMailt, melyért 1600 forintot kell fizetni havonta. A csomag hűségszerződés nélkül is előfizethető, az az új ügyfél azonban, aki legalább egy évre leköti magát, hat, levelezésre alkalmas készülék árából kedvezményt kap.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról