Szerző: Bodnár Ádám

2000. augusztus 17. 12:17

Juno internetszolgáltatás az IBM otthoni gépeihez

Az IBM és a Juno tegnap több évre szóló megállapodást hoztak tető alá. Az egyezség értelmében az IBM otthoni piacra szánt számítógépeihez a Juno biztosítja az internetszolgáltatást. A Juno az Egyesült Államok harmadik legnagyobb internetszolgáltatója, ügyfeleinek száma megközelíti a 3 500 000 főt. Az IBM Aptiva, Netvista és iSeries Thinkpad gépekhez nyújtott szolgáltatás hírére a Juno részvényeinek árfolyama 24%-al emelkedett, és 6,12$-os értéken zárta a kereskedést.

Az IBM-Juno megállapodás nem az első példája az ilyen jellegű együttműködésnek, a Gateway számítógépekhez az America Online biztosítja az internetszolgáltatást. A jelenlegi tendenciák azt mutatják, hogy az internetszolgáltatók legfőbb feladatuknak az új internetezők megnyerését tekintik, ugyanis aki elkötelezte magát az egyik cég mellett, nagyon ritkán változtat szokásán később.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról