Szerző: Bodnár Ádám

2010. június 1. 11:14

Tévé, internet, vezetékes- és mobiltelefon egy díjcsomagban

A T-Home és a T-Mobile június 1-jétől Paletta néven két új, tévézést, vezetékes internet-hozzáférést, otthoni és mobiltelefonálást biztosító szolgáltatáscsomagot vezet be.

A Paletta szolgáltatáscsomagok négy különböző távközlési szolgáltatást (tévé, internet, vezetékes és mobiltelefonálás) kínálnak egy csomagban. Akiknél a Paletta szolgáltatáscsomagokban foglalt szolgáltatások elérhetők, és a T-Home-nál és a T-Mobile-nál fizetnek elő vezetékes és mobilszolgáltatásokra, azok számára a Paletta szolgáltatáscsomagokban mindezek egyszerűbben, és akár jelentős megtakarítással vehetők igénybe.

A Paletta M havi 10990 forintért maximum 5 Mbps letöltési sebességű vezetékes internet-hozzáférést, 53 digitális vagy analóg tv-csatornát, 100 perc belföldi mobiltelefonálást és otthoni vezetékes telefonról indított hívások esetén 0 forint-os percdíjat biztosít a belföldi normál díjazású, földrajzi Magyar Telekom vezetékes számok és a belföldi T-Mobile-előfizetők felhívása esetén. A Paletta XL 16 990 forintos havidíja 25 Mbps letöltési sebességű vezetékes internetet, az 53 digitális vagy analóg tv-csatorna mellett HBO Pakot, 300 percnyi belföldi mobiltelefonálást és a csomagban foglalt vezetékes előfizetésről indított hívások esetén 0 forintos percdíjat biztosít a Magyar Telekom vezetékes és T-Mobile előfizetőinek felhívása esetén.

A vezetékes előfizetésről a T-Home díjszabás szerinti helyi, helyközi I-es egyéb irányok is 0 forintos percdíjjal érhetők el, ezzel a legtöbb szolgáltató ügyfele is 0 Ft-os percdíjjal hívható körzeten belül. A Paletta szolgáltatáscsomagokba kedvező havidíjjal további 3 mobilelőfizetés vonható be és összesen 4 mobilelőfizetés esetén díjmentesen vehető igénybe a Családbarát kedvezmény, amellyel a csoportba bevont vezetékes és mobilszámok belföldön szintén 0 forintos percdíjjal hívhatják egymást, előfizetésenként havi 100 óra erejéig.

A Paletta csomagok igénylése esetén a T-Home és a T-Mobile szolgáltatások előfizetője eltérő lehet, de az egyes T-Home szolgáltatások előfizetőjének azonosnak kell lennie (aki a szolgáltatásokat azonos előfizetőként, egy számlán, azonos telepítési helyen veszi igénybe). Amennyiben az előfizető még nem rendelkezik mind a négy, fent részletezett T-Home és T-Mobile előfizetéssel, úgy a Paletta szolgáltatáscsomag igénybevételéhez a hiányzó szolgáltatás(ok) megrendelése, a promóciós nyilatkozat aláírása, és a Paletta szolgáltatáscsomag feltételrendszerének elfogadása szükséges.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról