Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Pornó- és természetfilmek is lesznek a MinDig TV-n

Koi Tamás, 2010. május 17. 10:31
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Nyolc új, fizetős rendszerben nézhető csatornával bővíti kínálatát az Antenna Hungária földfelszíni sugárzású digitális tévéplatformja, a MinDig TV

Nyolc új csatorna

Az Antenna Hungária prémium DVB-T szolgáltatása MinDig TV Extra néven mutatkozik be holnap a Média Hungary szakmai konferencián, a szolgáltatás részletei azonban már most megtalálhatóak a vállalat által üzemeltetett weboldalon. A MinDig TV Extra kezdetben nyolc új, kizárólag előfizetési díj ellenében igénybe vehető csatornát illeszt be az eddig hét szabadon fogható, és két fizetős adásból álló választékba.

A május 25-től sugárzott új portfólióban egyebek mellett filmcsatorna, sport- és gyerekadó, valamint felnőtt tartalmat sugárzó csatornák szerepelnek. A tíz fizetős adó az AXN, a Cool TV, a Film+, a National Geographic, a Disney Channel, a Hír TV, az ATV, a Private Spice, a SportKlub és a Fem3 lesz. A fizetős adókat - akárcsak jelenleg a Hír TV-t és az ATV-t - Conax CAS7-leolvasóval ellátott, Terra+ rendszerű előfizetői kártyát fogadó dekóderrel, vagy televízióval és érvényes kártyával lehet csak fogni.

A műsorszóró május tizedikén jelentette be, hogy a DVB-T platformon csatorna-átrendezést hajt végre, mely érintheti az előfizetői végberendezések (tévék, set-top boxok, tévétunerek) beállításait is. Május 11-től az RTL Klub és a TV2, valamint az idegen nyelvű euronews csatornák átköltöztek az "A" jelű multiplexre a "C" multiplexről - a felszabaduló helyre költöznek be a most bejelentett fizetős tévécsatornák.

Többféle fizetési konstrukció

Az Antenna Hungária két konstrukcióban, előre fizető és utólag fizető, havidíjas rendszerben kínálja a MinDig TV Extrát. Az előfizetőknek határozatlan idejű szerződés kötésekor 2900 forintos előfizetési díjat és aktiválási díjat kell fizetni, a szolgáltatásért pedig ezután 1300 forintot kell fizetni havonta (egy kártya esetén). A második kártya 299, a harmadik 399 forintba kerül.

Határozott idejű szolgáltatás esetén három hónapra 3900 forint az egyszeri díj, hat hónapra 7400, tizenkét hónapra pedig 14 ezer forintért lehet tévézni. Ezzel az Antenna Hungária lényegesen jobb ajánlattal él a fizetős platformon, mint korábban, a Hír TV és az ATV műsoraiért ugyanis egy évre 6250 forintot kellett fizetni. Tóth András, az Antenna Hungária szóvivője a HWSW kérdésére korábban elmondta, a Hír TV-t és az ATV-t tartalmazó fizetős konstrukcióra egyelőre minimális az érdeklődés, ugyanakkor hozzátette, ennek egyik elsődleges oka, hogy a műsorszóró gyakorlatilag semmiféle kampányt nem folytatott a témában.

Az Antenna Hungária MinDig TV szolgáltatása jelenleg 88 százalékos lakossági lefedettség mellett üzemel, idén év végére pedig a tervek szerint új adók bekapcsolásával a 95 százalékot is eléri majd a lefedettség. 2011. december 31-től a hagyományos, analóg földfelszíni sugárzást a törvényi előírások szerint lekapcsolják, ettől az időponttól csak digitális földfelszíni műsorszórás lesz elérhető Magyarországon.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.