Szerző: Koi Tamás

2010. április 29. 09:40

Itt az új NOD32 és Smart Security

Megújította otthoni és vállalati felhasználóknak szánt NOD32, valamint Smart Security biztonsági alkalmazásait az ESET.

A vállalatok számára központosított karanténkezelést, míg az otthoni felhasználóknak a jelenleginél  gyorsabb víruskeresést és még hatékonyabb böngészés közbeni védelmet ígér az ESET NOD32 Antivirus új, 4.2-es verziója. A vírusirtó nagy testvéreként számon tartott, a vírusvédelem mellett tűzfalat és levélszemétszűrőt is tartalmazó ESET Smart Security 4.2-es verziója mindezen kívül továbbfejlesztett tűzfalas védelmet nyújt a vezetéknélküli hálózatokban, vállalati környezetben pedig képes a megbízható hálózatok azonosítására, valamint az ezekhez tartozó tűzfalprofilok kezelésére.

A Smart Security felhasználóinak további újdonság, hogy a biztonsági program levélszemét-szűrője immár a Thunderbird levelezőprogram, illetve az Opera 10 e-mail klienssel is együttműködik, valamint támogatja a Windows 7 automatikus helyreállítórendszerét az indítólemez létrehozása során. A mostani verzió újdonsága a tűzfal szabályok egyszerű összevonása is, melyet egy erre a célra létrehozott varázslóval végezhet el a felhasználó vagy a rendszergazda.

A két új programverzió mellett megújult a vállalatoknak szánt ESET Remote Administrator alkalmazás is. Az új, 4-es verzió a már eddig megismert távmenedzsment és monitorozási funkciók mellett támogatja a központosított karantén menedzsmentet, valamint megkönnyíti a kliensek csoportosított kezelését és Active Directory szinkronizációját. A szoftver emellett lehetővé teszi a platform független távadminisztrációt, így az ESET Remote Administrator új verziójával menedzselhetőek az ESET hamarosan megjelenő OS X és Linux alapú szerver- és kliensvédelmi megoldásai.

Az új ESET biztonsági alkalmazások elérhetők a cég letöltési oldaláról. A most bejelentett új termékverziókra az érvényes licenccel rendelkező felhasználók díjmentesen térhetnek át.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

ICQ

13

28 év után búcsúzik az ICQ

2024. május 27. 10:38

Számos tulajdonosváltás után itt az ideje annak, hogy elhagyja a terepet az egykor népszerű üzenetküldő kliens, ami idővel domaninciáját vesztette a WhatsApp és társaival szemben.