Szerző: Koi Tamás

2010. február 8. 14:06

Nincs percdíj a Pannon új díjcsomagjainál

Hazánkban mindeddig teljesen egyedülálló tarifakonstrukciókat jelentett be a Pannon. Az új tarifáknál nem a hívások hossza, hanem a hívások darabszáma alapján fizet az ügyfél.

A Pannon \"Hívás\" tarifacsomag-családja az operátor szerint elsősorban azoknak kedvez, akik hosszabb, tartalmasabb beszélgetéseket folytatnak - az új tarifáknál egy hívás egy másodperctől egy óráig tarthat (ezután automatikusan bontásra kerül a vonal). Az előfizető a díjcsomagjában meghatározott darabszámú hívásnál élhet ezzel a lehetőséggel, a kvóta kimerítése után hívásonként átalánydíjat fizet.

A darabszám-alapú számlázás a belföldi, normál díjas mobil és vezetékes, valamint hangposta- és kékszám hívásokra vonatkozik. A Hívás tarifacsomag három változatban érhető el: a 40Hívás, 100Hívás, 200Hívás csomagok havidíja a nevüknek megfelelően havi 40, 100 vagy 200 darab indított hívást tartalmaznak, ezután 124, 89 és 84 forintot kell fizetni egy darab hívásért. A tarifacsomagok havidíja 4960-tól 16 800 forintig terjed, vagyis már a legkisebb díjcsomaggal ideális esetben akár 2400 percet is lehet beszélni kevesebb, mint ötezer forintért - hangsúlyozza a cég sajtóközleménye.

A tarifacsomagokban szereplő hívás darabszám bizonyos szolgáltatások igénybevételére nem használható fel, így a Magyar Telekom tudakozószolgáltatásai és a tudakozó által kapcsolt telefonszámok hívása vagy darabáras, vagy percdíjas. Hasonló módon külön díjköteles a hívásátirányítás is - akár hálózaton belülre, akár hálózaton kívülre irányítja bejövő hívásait az előfizető.

\"Ezzel az egyedülálló számlázási móddal mostantól az idő egyik ügyfelünk számára sem lehet akadály, mindannyian nyugodtan hívhatják mobiljukról azokat, akik számukra fontosak.” – nyilatkozta az új díjcsomagok bevezetése kapcsán Laczkó Tóth Gergely, a Pannon kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról