Szerző: sammer

2000. augusztus 10. 06:15

Jön a The Sims kiegészítő csomag

Tegnapi híremben megjósoltam, hogy a Sims végleg lemondhat az első helyről, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy elhamarkodtam ezt a kijelentést. Ugyanis a The Sims Livin' Large nevű kiegészítő csomag ma végre mesterlemezre került, és a The Sims rajongók hamarosan új felszerelésekkel gazdagíthatják virtuális családjaikat. A hétvégén megjelenő kiegészítő használatához szükség lesz az eredeti játékra is.

A The Sims Livin' Large kiegészítőben helyet kaptak új szituációk és tárgyak (földönkívüli emberrablás, parazitafertőzések, kívánságainkat teljesítő dzsinn, stb), öt új karrier lehetőség, 50 új munka, új építészeti stílusok, illetve lehetőség lesz 50 család egyidejű irányítására is. Hamarosan tehát tovább alakíthatjuk saját szappanoperánk történetét.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.

bigscreen

11

Nagyot álmodik képernyőből a Yettel

2024. április 17. 09:58

A cég 5G-s hálózata tulajdonképpen a legjobb az országban, a piaci számokban azonban ez egyelőre kevéssé látszik.