Szerző: Bőle György

2000. augusztus 9. 13:55

Új HSDRAM memóriák az Enhanced Memory Systems Inc.-től

Az Enhanced Memory Systems Inc. és a Mushkin Inc. tegnap jelentették be új, 150MHz-es high-speed SDRAM (HSDRAM) memóriájukat. Az új modulok CAS2 latency-vel (alacsony késleltetéssel) dolgoznak, ezáltal lehetővé téve a hardcore játékosok számára a 150 MHz-es busz sebesség elérését az i815-tel szerelt alaplapokon. A két cég sajtóközleménye szerint az új 150MHz-es HSDRAM-mal szerelt i815 alapú ASUS CUSL2 alaplapokban akár 166MHz-es busz sebesség is elérhető - sajnos az nem derült ki, hogy mindez szinkron vagy aszinkron busz sebesség mellett értendő e.
A 128 MB-os 150MHz-es modulok 195 dollárba kerülnek.

Számomra csak az homályos, hogy az Intel miért engedi összemosni a nevét a tuninggal, amikor még a lapok számára adott (közvetlenül tőle származó) tesztpéldányokat sem nagyon engedi túlhúzva tesztelni. Vagy lehet, hogy ez része az i815 kiváló memóriakezelését demonstráló kampánynak? ...az i820 után.

[Sajtóközlemény]

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról