Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Újabb androidos telefon a magyar T-Mobile-nál

Dojcsák Dániel, 2009. november 19. 17:47
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A legnagyobb hazai szolgáltató kínálatában a nemrégiben bemutatott Pulse után egy újabb androidos készülék tűnik fel, a HTC Hero, azaz a T-Mobile G2.

Csoda, hogy ideért

Pénteken a T-Mobile magyarországi árlistájában is megjelenik a HTC Hero, azaz a T-Mobile G2, így a hosszú várakozást követően gyors egymásutánban két Androidot futtató okostelefon is feltűnik a magenta színű szolgáltatónál. A T-Mobile Magyarország hivatalos Twitter-profiljában közölt üzenete szerint a készülék ára két éves hűségszerződéssel 79900 forint lesz, jóval olcsóbb, mint a konkurens Pannonnál vagy a készüléket elsőként forgalmazó Vodafone-nál, ahol 2 éves hűségnyilatkozattal is 109 ezer forint. Akik viszont a MédiaMánia L vagy XL csomagra fizetnek elő, azok ennél kedvezőbb áron juthatnak hozzá a Google operációs rendszerével szerelt mobilhoz, hasonlóan a Vodafone megoldásához, ahol egy éves tarifahűséggel szintén le lehet faragni 20 ezer forintot az árból.

A HTC Hero egy 3,2 hüvelykes, 320x480 pixeles érintőképernyővel rendelkező okostelefon, amelyen az Android operációs rendszert pedig egy 528 MHz-es Qualcomm processzor futtatja 288 megabájt RAM társaságában. Az újdonság természetesen a modern okostelefonok teljes arzenálját felvonultatja, azaz a HSxPA-képes mobil Bluetooth- és WLAN-kapcsolatot egyaránt támogat, GPS-modul is kerül bele, emellett gyorsulásérzékelőt is tartalmaz, így a kijelzőn mindig a telefon tájolásának megfelelően jelennek meg a tartalmak. A Heróval egy 5 megapixeles kamera segítségével készíthetők fotók, a fényképek a belső memória mellett microSD-kártyákra is menthetők.

Szép és jó

A tavasszal bemutatott Hero a HTC első telefonja, amely a Sense felhasználói interfészt futtatja. Az új kezelőfelület egyik legfontosabb újítása a kijelzőn elhelyezhető minialkalmazások (widgetek) bevezetése, ezzel együtt a kijelző teljes egyénre szabásának lehetősége. A Sense emellett képes arra is, hogy a névjegyzékben szereplő kapcsolatokhoz tartozó releváns információkat (fényképek, közösségi oldalakon található bejegyzések stb.) egy helyen megjelenítse.

A HTC Herót részletesen bemutató cikkünk itt olvasható.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.