Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Kipróbálható az új Norton 360 programcsomag

Koi Tamás, 2009. november 05. 14:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Symantec kiadta a Norton 360 integrált biztonsági csomag legújabb, 4.0-s verziójának előzetesét. A program kiegészült az internetbiztonsági alkalmazásokban található Quorum védelmi rendszerrel, valamint teljes Windows 7 támogatást ígér.

Az új Norton 360 a Norton Antivirus és Norton Internet Security 2010-es változatára épül, ennek megfelelően megkapta az azokban debütált Quorum védelmi algoritmust, valamint a mentési és finomhangolási lehetőségek további csiszolását ígéri a fejlesztő. A program kipróbálható verziója szokatlanul korán jelent meg, az előző, 3.0-s verzió tavaly év végén látott napvilágot - a gyorsított tempót alighanem a Windows 7 megjelenése váltotta ki a Symantecnél.

A Norton 2010 termékekkel bemutatkozott Quorum a fájl egyedi jellemzőit, például a korát, letöltésének forrását, digitális aláírását és elterjedtségét használja a fájl megbízhatóságának megállapítására. A fájl megbízhatósági mutatóját annak változása során folyamatosan frissíti a rendszer. Az új védelmi modell a több mint 35 millió, névtelenségét megőrző Norton Community Watch tagtól származó információ alapján megjelenése óta már 70 millió különböző fájlt követ nyomon. Az új módszer jelenleg hetente egymillió új fájlt azonosít - áll a Symantec közleményében.

A védelem és a teljesítmény mellett a Norton 360 bétaváltozata a PC behangolása és mentése terén is fejlődött - állítja a vállalat. A legújabb többek közt tartalmazza a Smart Start-up Manager nevű alkalmazást, mellyel a fogyasztók csökkenthetik a számítógép indításával együtt betöltődő alkalmazások számát, ezzel értékes időt takaríthatnak meg a rendszer indításakor. A felhasználók mentéséhez a Norton 360 bétaváltozata a fájlok netes mentését kínálja, amelyeket aztán a weben keresztül bárhonnan helyre lehet állítani, vagy el lehet érni.

A Norton 360 bétaváltozata mindemellett tartalmazza a Norton Insight technológiacsaládot, és a helyreállító eszköz, valamint a Norton Identity Safe továbbfejlesztett változatát. A programba emellett beépítették a SONAR 2 nevet viselő magatartásalapú védelmi módszert, valamint egy új, vállalati szintű levélszemétgátló modult is. A Norton 360 4.0 integrált része a Norton Safe Web, amely a Google, a Yahoo! és a Live.com keresési eredményeit biztonsági és e-kereskedelmi minősítésekkel ellátó webhelyminősítő szolgáltatás kipróbálásának lehetősége.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.