:

Szerző: sammer

2000. augusztus 9. 07:22

Online Pirates infók és képek

A neoSoftware készülő Online Pirates multiplayer RPG játékából megjelent néhány információ és új screenshotok. Az 18. századi online világban egy, akkoriban teljesen hétköznapinak számító kalóz szerepében irányíthatod győzelemre saját hajóflottádat. Nem csak irányíthatod őket, de kedved (és pénzed) szerint le is cserélheted a hajók fegyverzetét, árbócait, módosíthatod a rakodóteret, stb. Ha már kalóz vagy, el is döntheted mit akarsz csinálni. Legszívesebben felfedeznél új világokat, vagy belépnél kereskedőnek (érdekes kalózfoglalkozás;), esetleg harcba szállnál másokkal és így tennél szert az értékes árukra? Mindezt megteheted valamikor 2001-ben, miután a játék megjelent.


Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 18:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.