Szerző: sammer

2000. augusztus 9. 07:22

Online Pirates infók és képek

HIRDETÉS

A neoSoftware készülő Online Pirates multiplayer RPG játékából megjelent néhány információ és új screenshotok. Az 18. századi online világban egy, akkoriban teljesen hétköznapinak számító kalóz szerepében irányíthatod győzelemre saját hajóflottádat. Nem csak irányíthatod őket, de kedved (és pénzed) szerint le is cserélheted a hajók fegyverzetét, árbócait, módosíthatod a rakodóteret, stb. Ha már kalóz vagy, el is döntheted mit akarsz csinálni. Legszívesebben felfedeznél új világokat, vagy belépnél kereskedőnek (érdekes kalózfoglalkozás;), esetleg harcba szállnál másokkal és így tennél szert az értékes árukra? Mindezt megteheted valamikor 2001-ben, miután a játék megjelent.


A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:13

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.