:

Szerző: sammer

2000. augusztus 7. 22:52

Újabb információk a Doom készülő, harmadik részéről

Közismert, hogy nem szerencsés dolog olyan játékról nyilatkozni, ami még csak a fejlesztés kezdetén tart, még jó, hogy nem mindenki gondolja így. Ilyen például John Carmack is, aki úgy tűnik annyira biztos magában és fejlesztőcsapatában, hogy a Quakecon utolsó napján elárult néhány infót az id Software következő játékáról, a jelenleg még névtelen Doom folytatásról. A interjú a PC-k és konzolok kapcsolatával kezdődött, szóba kerültek új technológiák is, de természetesen mindenki a "Doom 3"-ra volt kíváncsi, így kiderült jónéhány dolog a készülő játékról.

Az interjúról szóló összefoglalást legújabb cikkünkben itt olvashatod el, de természetesen elérhetõ a jobbmenübõl (>>>) is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:06

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.