Szerző: sammer

2000. augusztus 7. 22:52

Újabb információk a Doom készülő, harmadik részéről

HIRDETÉS

Közismert, hogy nem szerencsés dolog olyan játékról nyilatkozni, ami még csak a fejlesztés kezdetén tart, még jó, hogy nem mindenki gondolja így. Ilyen például John Carmack is, aki úgy tűnik annyira biztos magában és fejlesztőcsapatában, hogy a Quakecon utolsó napján elárult néhány infót az id Software következő játékáról, a jelenleg még névtelen Doom folytatásról. A interjú a PC-k és konzolok kapcsolatával kezdődött, szóba kerültek új technológiák is, de természetesen mindenki a "Doom 3"-ra volt kíváncsi, így kiderült jónéhány dolog a készülő játékról.

Az interjúról szóló összefoglalást legújabb cikkünkben itt olvashatod el, de természetesen elérhetõ a jobbmenübõl (>>>) is.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 18:35

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.