Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Játékshow-n debütál hazánkban a Windows 7

Koi Tamás, 2009. szeptember 28. 16:26
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Idén nagyszabású családi rendezvénnyé kíván válni a korábban elsősorban a Samsung nevéhez kötődött játékolimpia, a World Cyber Games, melyet ezúttal a Budapest Game Show 2009 rendezvénnyel és a Windows 7 operációs rendszer hazai debütálásával összevontan tartanak meg.

hirdetés

A Microsoft egyenesen az évtized legnagyobb informatikai szórakoztató rendezvényének nevezi az október 31-i eseményt, melynek ezúttal igazán impozáns helyszín, a Papp László Sportaréna ad otthont. A játékiparban aktív szerepet vállaló cég saját játékplatformjának népszerűsítése mellett a Windows 7 operációs rendszer hazai premierjét is megünnepli.

A program része lesz éppen ezért Drajkó Lászlónak, a Microsoft Magyarország első emberének előadása, melyet a cég szakemberei által levezényelt, a Windows 7 újdonságait és főbb funkcióit bemutató prezentációk követnek majd. A rendezvényen az új operációs rendszernek szentelt, egyedi építésű "modder" PC-k kiállítását is megtekinthetik a látogatók, illetve lesz Windows 7 kalandpark is, ahol a résztvevők próbára tehetik fizikumukat.

A rendezvény a Windows 7 bemutató mellett teret ad az idén harmadszor jelentkező Budapest Game Show 2009-nek, ahol a résztvevők kipróbálhatják a legújabb számítógépes és konzolos játékokat, valamint összemérhetik tudásukat másokkal. Itt bonyolítják le a World Cyber Games 2009 hazai döntőjét is, melyre október 10-től lehet nevezni.

Az október végi rendezvény mindemellett helyet ad majd a Mod-Tech Hall modderversenynek és a World Cyber Games tradicionális "kísérőprogramjának", a World Cyber Girls szépségversenynek, melynek résztvevőire az interneten is lehet szavazni. A rendezvény október 31-én reggel 9 órától 18 óráig látogatható, a belépés ingyenes lesz.

Facebook

Mit gondolsz? Mondd el!

Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.