Szerző: Ady Krisztián

2000. augusztus 7. 22:09

Hangkártya - miért is jobb a PCI?

Aki tud németül, annak ez a cikk sokkal többet fog mondani. Persze a lényeg így is látható, hiszen a táblázatok magukért beszélnek.

HIRDETÉS

Aki tud németül, annak ez a cikk sokkal többet fog mondani. Persze a lényeg így is látható, hiszen a táblázatok magukért beszélnek.
A teszt lényege az volt, hogy bebizonyítsa, szükséges-e feltétlenül ISA-ról (SB16) PCI-ra váltani a teljesítmény miatt...hiszen mindenhol azt halljuk, a PCI-os hangkártyával gyorsabb is lesz a gép. Pedig ez nem így van.
Érdemes átnézni, sok érdekességet tudhatunk meg a tesztből, például hogy a Canyon3D-vel szerelt kártya akár 10x több erőforrást is megeszik DirectSound 3D esetén, mint a többi...még az ISA-s SB16-nál is !!!

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 17:48

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.