:

Szerző: Kovács Attila

2000. március 15. 21:38

Merlin PerfectBACKUP+ elnyerte az IBM Netfinity Partner tanúsítványt

A Merlin Software Technologies, mely egy vezető szoftvergyártó Linux és más Unix alapú operációsrendszerek számára ma bejelentette, hogy az IBM a Netfinity Partner címmel illette a Merlin PerfectBACKUP+-t, mely egy hálózati biztonsági mentést készítő és helyreállító szoftver.

"A Merlin Software Technologies, mely egy vezető szoftvergyártó Linux és más Unix alapú operációsrendszerek számára ma bejelentette, hogy az IBM a Netfinity Partner "címmel" illette a Merlin PerfectBACKUP+-t, mely egy hálózati biztonsági mentést készítő és helyreállító szoftver."
"Annak érdekében, hogy elnyerjük az IBM presztízs-értékű Netfinity Server Proven minősítését a független szoftver-fejlesztőknek mint például a Merlin sikeresen el kell végezniük sok tesztet, mely tesztek azt erősítik meg, hogy a szoftvertermék megfelelő az IBM Netfinity Serverei számára. A merlin PerfectBACKUP+ sikeresen elvégezte az összes IBM tesztet."
"A PerfectBACKUP+ 6.2 egy gazdaságos és megbízható hálózaton keresztüli biztonsági mentést készítő, és helyreállító szoftver. Többek között olyan funkciókat nyújt, mint a biztonsági mentések időzítése vagy a távoli mentés-készítés, helyreállítás, titkosítás ráadásul ezeken a funkciókon felül még megnövelt biztonságot grafikus és karakteres kezelőfelületet is nyújt a legtöbb Linux-verzió számára."
[Linux Today]

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 20:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.