Szerző: Bizó Dániel

2009. szeptember 2. 09:39

Jövő héten jön az ötödik VMware közösségi találkozó

Szeptermber 9-én, vagyis egy hét múlva szerdán kerül sor az idei második VMware találkozóra, ahol újabb gyakorlati tapasztalatokkal és a vSphere 4 újdonságaival találkozhatnak a résztvevők.

Az immár ötödik alkalommal, Budapesten megrendezett VMware közösségi találkozó következő állomásán a Cetelem Bank virtuális infrastruktúrájának üzemeltetéséről hallgathatunk egy előadást, mely a bevezetés körülményeiről és két év üzemeltetés tapasztalatáról szól majd. Megjelenik majd a Symantec egy képviselője is, aki a cég Veritas tárolószoftvereinek képességeit taglalja majd.

A szervező VMware User Group igyekezett a korábbi látogatókat is megfogni azzal, hogy az előző találkozókon tárgyalt Power Shell szkriptelési technikákat most a gyakorlatba ültetve mutatják be az előadók, néhány példán keresztül, melyek megkönnyítik az adminisztrátorok életét. Az ebédszünetet követően délután az áprilisban megjelent vSphere 4 kerül terítékre, ahol három prezentációban az új hypervisorra épülő virtuális infrastruktúra hálózati, tároló és szerveroldali képességeit taglalják az előadók, élő demókkal támasztva alá az elméletet.

A következő találkozón megjelenik a fórumszekció, ahol a résztvevők dobhatnak be kérdéseket, témákat megvitatásra, akár a mindennapi üzemeltetési problémákról. Hogy a szervezők és az általuk elhozott többi szakember megfelelő válasszal tudjon szolgálni, a kérdéseket előre is beküldhetjük. A VMUG 5. találkozójára is szokás szerint regisztrálni kell, ami természetesen ingyenes. További információ a VMUG honlapján.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról