Szerző: Bizó Dániel

2009. szeptember 2. 09:39

Jövő héten jön az ötödik VMware közösségi találkozó

Szeptermber 9-én, vagyis egy hét múlva szerdán kerül sor az idei második VMware találkozóra, ahol újabb gyakorlati tapasztalatokkal és a vSphere 4 újdonságaival találkozhatnak a résztvevők.

HIRDETÉS

Az immár ötödik alkalommal, Budapesten megrendezett VMware közösségi találkozó következő állomásán a Cetelem Bank virtuális infrastruktúrájának üzemeltetéséről hallgathatunk egy előadást, mely a bevezetés körülményeiről és két év üzemeltetés tapasztalatáról szól majd. Megjelenik majd a Symantec egy képviselője is, aki a cég Veritas tárolószoftvereinek képességeit taglalja majd.

A szervező VMware User Group igyekezett a korábbi látogatókat is megfogni azzal, hogy az előző találkozókon tárgyalt Power Shell szkriptelési technikákat most a gyakorlatba ültetve mutatják be az előadók, néhány példán keresztül, melyek megkönnyítik az adminisztrátorok életét. Az ebédszünetet követően délután az áprilisban megjelent vSphere 4 kerül terítékre, ahol három prezentációban az új hypervisorra épülő virtuális infrastruktúra hálózati, tároló és szerveroldali képességeit taglalják az előadók, élő demókkal támasztva alá az elméletet.

A következő találkozón megjelenik a fórumszekció, ahol a résztvevők dobhatnak be kérdéseket, témákat megvitatásra, akár a mindennapi üzemeltetési problémákról. Hogy a szervezők és az általuk elhozott többi szakember megfelelő válasszal tudjon szolgálni, a kérdéseket előre is beküldhetjük. A VMUG 5. találkozójára is szokás szerint regisztrálni kell, ami természetesen ingyenes. További információ a VMUG honlapján.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 23:29

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.