Szerző: Koi Tamás

2009. július 30. 15:59

Mini mozivászon az új LG Chocolate-en

Egyre több információt csepegtet az LG az ősz során megjelenő új, exkluzív mobiljáról, a BL40-ről, vagyis az új Chocolate-ről. Most már azt is tudni, hogy fog kinézni a készülék, és az érintőkijelzős mobilok körében nincs hozzá fogható.

Az LG BL40 a rendkívül széles kijelzőnek köszönhetően szokatlanul hosszúkás formát öltött: a Black Label sorozat sorrendben negyedik tagja egy négyhüvelykes, 800x345 pixeles felbontású érintőkijelzőt kap majd. A gyártó szerint a 21:9-es képarányú TFT-vel felszerelt mobil a gyártó szerint mind a multimédiás felhasználás (elsősorban mozizás), mind internetböngészés során jól jöhet, így utóbbi esetben nem kell oldalra scrollozni a szöveget, a mozifilmek standard képaránya pedig pont kitölti a kijelzőt.

\"\"

A széles kijelzőn arra is van elég hely, hogy a telefon egymás mellett két különböző tartalmat is megjelenítsen (Dual Screen UI) -- az LG szerint ez nagymértékben megkönnyíti a mobiltelefon multimédiás felhasználását, igaz, a pontos részletekről egyelőre hallgat a cég. Az exkluzív kialakítású, fényes fekete és üvegfelületű BL40-ről a most nyilvánosságra került képeken (melyekről az is kiderül, hogy a mobilt egy 5 megapixeles kamerával látják majd el) és a kijelző tulajdonságain kívül egyelőre semmit nem adott ki a koreai gyártó.

\"\"

Az LG BL40 a cég tervei szerint szeptemberben jelenik meg 54 országban, köztük Magyarországon is. Várható fogyasztói árat egyelőre nem közölt a koreai gyártó.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról