:

Szerző: Bányai György

2009. július 6. 15:36

Bemutatta a Samsung éjjellátó mobilját

A Samsung azokra gondolt, akik gyenge fényviszonyok közepette is használnák a kamerát a beszélgetések közben. Az SCH-W760 infrakamerával rendelkezik, mely ezt lehetővé is teszi. A mobil erős az adatátvitel terén is, 7,2 Mbps sebességű HSDPA-adatátvitelre képes.

A Samsung bemutatta a világ első infrakamerával szerelt mobilját, mellyel rossz látási körülmények közepette is lehet videotelefonálni. A telefon a különleges előlapi kamera mellett egy hagyományossal is rendelkezik, a hátoldali szenzor használatakor 3,1 megapixeles fényképek készíthetők. A telefon kijelzője 2,8 hüvelykes, 16 millió színű és AMOLED-típusú, rajta 240x400 képpont jelenik meg.

A Samsung SCH-W760 szétcsúsztatható készülékházában HSDPA-csatoló is megtalálható, mely 7,2 Mbps sebességű letöltést tesz lehetővé. A készülék több piacot megelőzve először a gyártó hazájában válik elérhetővé, az itt forgalomba kerülő modellek DMB-tévéadások vételére is alkalmasak lesznek. Az 1000 mAh-s akkumulátorral szerelt mobil belső memóriája kereken 8 gigabájt, amely tovább bővíthető a gépház résébe illesztett microSD/SDHC-kártyákkal.

\"\"

A 109x51,9x13,9 milliméteres, 114 grammos SCH-W760 először a koreai piacon jelenik meg, ára 457 dollár körül várható. A gyártó tervei között egyéb piacok is megtalálhatók, melyekre a különleges mobil majd csak később érkezik.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról