:

Szerző: Bőle György

2000. augusztus 4. 03:48

Csúszik a PlayStation2 európai megjelenése?

Sony-hoz közeli források szerint 3 héttel csúszik a PlayStation2 európai megjelenése. Az eredetileg október 26-ra tervezett szimultán európai/amerikai megjelenés azért módosult, mert az előzetes USA-beli eladási kalkulációk szerint a Sony nem lesz képes kielégíteni az ottani igényeket. Ennek fényében a Sony úgy döntött, hogy október 26-án csak az USA-ban kezdi meg a forgalmazást és mindaddig nem szállít PlayStation2-öt Európába, amíg az USA-ba szánt kezdő, 620.000 darabos mennyiséget le nem szállította. A szállítási gondok miatt valószínűleg 3 héttel a tervezett dátum után, november 7-én debütál majd a konzol a kontinensen.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:47

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.