Szerző: Bodnár Ádám

2000. augusztus 3. 13:09

GeForce kártyák és DVI illesztők: nem mind arany, ami fénylik

HIRDETÉS

Tudvalévő, hogy a Hercules 3D Prophet (II) sorozat bizonyos modelljei DVI illesztővel kerülnek piacra. Nos, egyes külföldi hírek szerint ez az illesztő nem működik tökéletesen, de azt is mondhatnánk: nem működik.

Az NVIDIA szerint a Hercules a hibás, akik az NVIDIA tanácsa ellenére DVI illesztővel szerelték fel a kártyát. A Hercules szerint egy BIOS-frissítés megoldja a problémát. Mindenesetre egyelőre nem javasolnám ilyen kártya vásárlását, ha valaki a későbbiekben DVI-csatlakozós kijelzőt szeretne használni.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 17:51

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.