Szerző: Kovács Attila

2000. augusztus 2. 03:39

Pletykázni jó: Matrox G800 újból

A Tech Extreme -en megjelent egy cikk ami a Matrox és az Amiga közötti együttműködést firtatja. A cikkíró többek között reagál arra is, hogy vajon miért nem más céget bízott meg az Amiga a videoalrendszer fejlesztésével.

A Tech Extreme-en megjelent egy cikk ami a Matrox és az Amiga közötti együttműködést firtatja. A cikkíró többek között reagál arra is, hogy vajon miért nem más céget bízott meg az Amiga a videoalrendszer fejlesztésével.
"Mostanában találkoztam a Matrox illetékeseivel és beszélgettünk az elkövetkező termékekről és technológiákról, amit fejlesztenek. Sajnos nem vagyok abban a helyzetben, hogy bármit is eláruljak, de nyugodtan állíthatom, hogy a Matrox nagyon is tudja mit csinál a háromdimenziós grafika területén.

Ha körbenézünk egy picit a pletykák világában, akkor az a nem rég napvilágot látott hír jut eszembe, amiben arról van szó, hogy a Matrox fogja szállítani az SNK kövektező konzoljának a grafikus alrendszerét. Ráadásul ebben a pletykában számokat is közöltek miszerint 450 millió poligon/másodperces geometriai, illetve 30GigaPixeles kitöltési sebessége lesz a kártyának. Ez biztosan csak pletyka, szóval én ezt nem veszem komolyan, de nem érdemes arra sem mérget venni, hogy a Matroxnak már nincs esélye a 3D-s piacon."

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról