:

Szerző: Kovács Attila

2000. július 31. 20:14

A félresikerült Matrox driverek esete...

Gondlom sokan letöltöttétek a Matrox Win9x-hez kiadott legutolsó driverét a BETA 6.01-et. Úgy hiszem, hogy sokatok meglepődött, amikor a letöltés után kitömörítette a drivert és a setup.exe indítására csak egy szép kis hibaözenet volt a válasz. Hát igen Matroxéknak sikerült elbabrálniuk azt a telepítőt. Ma kiadták a javított változatot, amit már vihettek is:

Gondlom sokan letöltöttétek a Matrox Win9x-hez kiadott legutolsó driverét a BETA 6.01-et. Úgy hiszem, hogy sokatok meglepődött, amikor a letöltés után kitömörítette a drivert és a setup.exe indítására csak egy szép kis hibaözenet volt a válasz. Hát igen Matroxéknak sikerült elbabrálniuk azt a telepítőt. Ma kiadták a javított változatot, amit már vihettek is: El ne felejtsétek, hogy ez még mindig csak báta!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

weekly

0

Mit adott nekünk a GSM?

2024. április 26. 10:20

Hazánkban harminc éve indultak az első GSM-hálózatok, ennek elő- és utóéletéről csevegünk kicsit ebben az adásban.

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 10:22

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.