Szerző: bzd

2000. július 31. 00:00

Coppermine 650@910

Az egyik kedves olvasóm küldött néhány képet a gépéről. Mivel nagyon jó megoldásokat láthatunk, ezért muszáj volt cikk formában felraknom, hogy az utókornak is megmaradjon.

Kömöz Róbert olvasóm küldte az alábi képeket, némi kommentárral kiegészítve. Köszi!

Küldenék neked pár képet. A WCPUID egy 650-es cumine-ról készült, amint éppen 910-en futkározik.

Mellékelek hozzá két képet a prociról. Az egyiken kiszerelt állapotban látható a proci. Dupla magas hűtőborda van rajta, és két darab dupla golyócsapágyas 60 mm-es venti. A két borda közös érintkezési pontját először felpolíroztam majd pillanatragsztóval rögzítettem pár ponton, a többi részt pedig szilikonpasztával töltöttem ki. Az eredménye a dupla hűtőbordának, hogy a proci hőmérsékletét 5-7 fokkal tudtam csökkenteni.

A másik képen ugyanez beszerelve látható a gépben. Jelenleg 1,75V-on megy a proci 910 Mhz-en.

Persze ehhez hozzájárul az a négy darab 80mm-es venti is ami kívülről fújja be a levegőt a házba, és az a három szintén 80mm-es ami kifelé szívja a felmelegedett levegőt a házból. (1 db a tápegységben, egy a ház elején alul, egy pedig a ház hátulján a tápegység alatt.

A többi kép a kicsit csinosított házikómat ábrázolja. A kék gép Cheese barátomé.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról